Alfons Håkansin joulutervehdys

Alfons Håkansin joulutervehdys Ukrainan lapsille ja nuorille

Alfons Håkans on tukenut ukrainalaisia koko hyökkäyssodan ajan erilaisten lahjoitusten kautta. Toiminta jatkuu myös tänä jouluna, kun Alfons Håkans ja FC Inter ovat mukana Turun kaupungin koordinoimassa avustushankkeessa.

Turun Kaupunkiliikenne Oy lahjoittaa Harkovan liikelaitokselle kaksi kaupunkiliikennebussia. Bussien kyytiin pakataan Suomen Ukrainalaiset ry:n keräämää avustusmateriaalia sekä FC Interin kumppaneineen lahjoittamaa lasten- ja nuorten jalkapalloharrastuksen mahdollistavaa talviharjoitteluvälineistöä.

  • Kun Mika Akkanen Turun kaupungilta oli meihin yhteydessä koskien lähtevää avustusta, oli meille itsestään selvää, että haluamme olla mukana tarjoamassa apua siellä, missä sitä eniten tarvitaan , Alfons Håkansin projektipäällikkö ja FC Inter Turku ry:n puheenjohtaja Julius Håkans kommentoi.

Jalkapallovarusteiden lisäksi FC Inter ja sen yhteistyökumppani Stadium toimittivat kuljetukseen mukaan lämpimiä lasten talvivaatteita.

  • Tämä lahjoituskuljetus on osa Turun kaupungin jatkuvaa tukea Ukrainalle ja ystävyyskaupungillemme Harkovalle. Haluan esittää lämpimät kiitokseni Turun Kaupunkiliikenteelle ja FC Interille merkittävästä lahjoituksesta sekä Suomen Ukrainalaiset ry:lle heidän toteuttamastaan avustuskeräyksestä, Turun pormestari Minna Arve sanoo.
Back to top